Contract Engineer

Beschrijving

Als Contract Engineer ga je samen met de verschillende units van het Program Management om ervoor te zorgen dat de bestekken van de projecten tijdig en correct opgemaakt worden. Dit gaat zowel voor eigen keuken als voor het studiebureau waar je mee samen zal werken, hier ga je natuurlijk een kritisch oog op werpen. Kwestie van variatie zal het je niet ontbreken; burgerlijke bouwkunde, gebouwen, elektrische voeding, signalisatie, sanering,… De verschillende sectoren kunnen allemaal bij jou terecht komen. Je volgt, op contractueel niveau, de verschillende werven op en rapporteert aan alle betrokken partijen om kwaliteit te garanderen.

In je rol binnen de Public Procurement Unit ga je aan de slag met de contractuele  en techniszche delen van het bestek, je maakt ramingen op en analyseert ontvangen offertes aan de hand van verschillende criteria zoals prijs, logistiek en technische kwaliteit. Dit alles zorgt ervoor dat jij op het einde van de rit trots een een volledig en samenhangend aanbestedingsdossier kan afleveren binnen de afgesproken termijn en kost.

Vereisten

– Je hebt een master burgerlijk / industrieel ingenieur of een master ingenieur-architect, Dit kan je ook anvullen met relevante ervaringen op de werf

– Je hebt ervaring met het opstellen van bestekken en de uitvoering ervan in het kader van infrastructuurprojecten, het uitdenken van een organisatorisch plan en precieze voorschriften opstellen is dan ook geen probleem.

– Je kan met verschillende business units samen werken in zowel Nederlands als Frans.-Naast communicatief ben je ook scriftelijk erg nauwkeurig, je kan dan ook vlot met het algemene office pakket overweg en durft je zelf omschrijven als een methodisch werker!

– Naast communicatief ben je ook schriftelijk erg nauwkeurig, je kan dan ook vlot met het algemene office pakket overweg en durft je zelf omschrijven als een methodisch werker!

Locatie: Brussel

Meer info: cvr@brainbridge.be

Solliciteren