High Potential

Beschrijving

Gedaan met universiteit en klaar voor je eerste professionele uitdaging, maar weet je nog niet goed wie, wat, waar en hoe? Dan is een High Potential programma bij onze klant geen slecht idee.

Als specialist in elektriciteit, bevoorrading en railway met een sterke focus op energie en klimaat, zijn er verschillende departementen waar je jezelf als ingenieur, uit een technische of economische richting, jezelf helemaal kan uitleven. Als consultant ga je gedurende een opleidingsperiode op verschillende projecten mogen werken, telkens met een verschillende insteek. Dit kan gaan van technisch onderzoek, verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van een bepaald project of het ondersteunen van een externe partner is de samenwerking.

Als High Potential ga je zowel binnen als buiten het technisch aspect van een project aan de slag gaan. Het overzicht behouden inzake planning en organisatie zodat de deadlines nooit overschreden hoeven te worden.
Communicatie en rapportering, zowel intern als extern, staan hier erg centraal. Binnen het traject doe je stelselmatig meer technische en organisatorische kennis op, zo krijg je de kans om op versneld tempo door te groeien richting projectleider en -manager.

Vereisten

– Je bent ingenieur in een technische of economische richting.

– Je hebt kunt je naast het Nederlands en het Frans ook goed uitdrukken in het Engels.

– Je bent flexibel als het aankomt op omgeving, je kan creatief uit de hoek komen met nieuwe ideeën en kan deze om een klantgerichte manier verwerken in je projecten.

Locatie: Brussel

Meer info: cvr@brainbridge.be

Solliciteren