Maintenance Manager CNC

Beschrijving

Als maintenance manager zal je met je kennis, binnen de machinebouw en de CNC-werktuigmachines specifiek, de maintenance afdeling zelf gaan leiden. Het organiseren en begeleiden van de preventieve onderhoudsbeurten, dit zowel intern als bij de verschillende klanten, valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Je stelt hier de verschillende dossiers voor op, samen met handleidingen en controlelijsten zodat je snel nieuwe collega’s kan opleiden. Als Maintenance Manager kom je hier geregeld over de vloer bij klanten, naar hen toe verleen je service door beoordelings- en adviesrapporten op te stellen naar de toekomst toe.

Vereisten

– Je bent in het bezit van een technisch hoger diploma richting de elektromechanica of kan genoeg ervaring voorleggen binnen de maintenance. Ervaring binnen de CNC-werktuigmachines is een groot voordeel, sturingen zoals Siemens en Fanuc zijn je dan ook niet onbekend.

– Naast erg sterk in je administratie ben je ook klantgericht, je rijdt op regelmatige basis naar klanten die je te woord zal staan en kan helpen waar mogelijk.

– Je bent een geboren leidinggevende, communicatief op zowel schriftelijk als mondeling vlak. Een woordje Frans kan dan ook zeker geen kwaad!

Locatie: Aartselaar

Meer info: cvr@brainbridge.be

Solliciteren