Maintenance Manager

Beschrijving

Als Maintenance Manager ga je jouw team van onderhoudsingenieurs en adviseurs aansturen en ondersteunen. Dit houdt in dat jullie de infrastructuur, pompen, toestellen en meters van onze klant niet enkel zullen onderhouden maar ook dat er analyses uitgevoerd zullen worden en aan de hand van deze gegevens nieuwe onderhoudsplannen en werkinstructies opgemaakt zullen worden.

Ja hebt als Maintenance Manager de eindverantwoordelijk over jouw afdeling, de operationele organisatie lig dan ook bij jou. Het inzetten van de juiste talenten op de juiste plek komt hier dan ook zeker bij kijken. Veiligheid staat hoog in het vaandel, bijscholing en de naleving van de voorschriften zijn dan ook erg belangrijk. Het continu verbeteren van efficiëntie doe je niet enkel bij je installaties, ook bij het personeel denk je telkens richting een perfect geoliede machine.

Vereisten

– Je hebt een wetenschappelijk masterdiploma in de richting van elektriciteit, elektromechanica en een paar jaren ervaring die je een zelfzeker manager gemaakt hebben.
– Je bent een enthousiaste people manager, je coacht en stuurt aan om long term relaties op te bouwen, zowel met interne als externe partners.
– Omdat je erg resultaatgericht bent zal je steeds proberen bij te leren en zowel voor jezelf als voor je team een helicopterview te behouden.

Locatie: Antwerpen

Meer info: cvr@brainbridge.be

Solliciteren