Packaging Engineer

Beschrijving

Als Packaging Engineer komen er veel zaken, letterlijk en figuurlijk, samen op jouw afdeling. Het is jouw taak om de communicatie intern en extern te verzorgen. Je bent het aanspreekpunt als gaat over de End-Of-Line aspecten en de Serialisatie binnen de packaging department en het magazijn.

Binnen de farma-omgeving wordt er erg veel waarde gehecht aan een correcte manier van werken als het aankomt op zaken zoals labeling en serialisatie. Binnen deze geautomatiseerde omgeving ga je aan de slag volgens de algemene GMP-principes en streef je naar een operationele vlekkeloosheid. Dit gebeurt natuurlijk samen met je team en de andere afdelingen binnen de productie, die op tijd en stond de nodige support zal geven in geval van breakdowns.

Je zal als Packaging Engineer verschillende End-Of-Line en serialisatie projecten zelf uitvoeren en voldoende contact hebben met interne diensten en externe partners, nationaal en internationaal. Je blijft up to date met de nieuwste methodes en probeert deze samen met je team te implementeren in de komende prokecten. Dit zowel op packaging- als serialisatie-vlak, hiervoor gebruik je steeds de meest performante software.

 

Vereisten

– Je hebt een master in de technische wereld met affiniteit voor de farmaceutische industrie.

– Je bent als teamplayer erg communicatief en kan je snel aanpassen naar verschillende omgevingen, dit is een vaardigheid die je zowel in het Nederlands als het Engels kan.

– Liefst heb je reeds ervaring in de procesautomatisering of de visietechnologie.

– De GMP-omgeving en verschillende communicatieprotocollen hieromtrent zijn je niet onbekend, je gaat dan ook steeds georganiseerd en accuraat te werk!

Locatie: Antwerpen

Meer info: cvr@brainbridge.be

Solliciteren