Proces Engineer

Beschrijving

Als Proces Engineer ga je medeverantwordelijk zijn voor de procesoptimalisatie van verschillende thermodynamische productieprocessen. Na je introductie zal je door systemen te analyseren de realiteit even dubbel checken met de theorie!

In de procesoptimalisatie zal er bij de begeleiding van industriële testen zal er niet enkel intern maar ook op extern level veel communicatie plaatsvinden. Internationale spelers die jou iets kunnen bijleren over het R&D gegeven zullen zeker betrokken worden. Al deze gegevens worden via wiskundige modellen en state of the art databank bijgehouden en gedeeld met de productie.

Toekomstgewijs ligt er ook nog werk klaar voor de Proces Engineer! Je zal zelf kunnen, en moeten, nadenken over de toekomst van de verschillende processen binnen jouw dienst. Literatuurstudies, brainstormsessies met collega’s en contact met externen zorgen voor een duidelijk beeld over waar je op wilt afstevenen.

 

Vereisten

– Je hebt een wetenschappelijk masterdiploma in de richting van materiaalkunde, elektromechanica of biochemische richting.-

– Je hebt de instelling van een echte onderzoeker, durft creatief omspringen met vraagstukken en nieuwe projecten en staat te springen om elk probleem te tackelen!

– In teamverband vind je snel je plek, communicatie richting eigen collega’s en externe partners verlopen dan ook zeer vlot.

Locatie: Gent

Meer info: lgo@brainbridge.be

Solliciteren