Project Engineer MES

Beschrijving

Als MES Engineer zal je verantwoordelijk zijn voor zowel creatie als aanpassing van de Master Batch Records en de item master datasystemen die verantwoordelijk zijn voor de verpakkingsoperaties. Je onderhoudt het bestaande MBR-systeem, en maakt analyses van de reeds gemaakte fouten. Op deze manier ga je met de kwaliteitsvereisten in het achterhoofd de verschillende procedures op punt zetten op correcte GMP-wijze.

Je zal als MES Engineer de verscheidene productieprocessen tijdig omzetten naar MBR’s en aanverwante master data, hetzelfde doe je met productienoden. Steeds hou je rekening met GMP-methodes, de juiste werkinstructies en de kwaliteitstandaarden die van toepassing zijn. Change management is dan ook een item dat geregeld aan bod komt binnen jouw expertise.

Naar je interne collega’s en externe partners ben je de SPOC en geef je waar nodig support en training. Je ondersteunt de verschillende departementen die gebruik maken van hetzelfde systeem en neemt het voortouw in verbeteringprojecten, kwaliteit en efficient werken staan hier centraal. Je maakt deel uit van de verschillende teams binnen het projectmatig en operationeel werk, alsook van het system team.

Vereisten

– Je hebt een wetenschappelijke master of bent gelijkwaardig door ervaring.

–  Je hebt een sterke feeling met IT-systemen, ook degene waar je nog niet vertrouwd mee bent.

– Doordat je een spilfiguur zal zijn ben je erg communicatief, je bent professioneel maar toch direct gezien de urgentie van sommige projecten.

– Ervaring als functioneel analist zijn een mooie meerwaarde, alsook ervaring met SAP en ervaring binnen een productieomgeving.

– Je bent een ware probleemoplosser omdat je erg analytisch te werk kan gaan, hetzij op eigen houtje of door efficiënt samenwerken!

Locatie: Antwerpen

Meer info: cvr@brainbridge.be

Solliciteren