TURNAROUND LEADER

Beschrijving

Onze klant is wereldleider in gassen voor de industrie, de gezondheid en het milieu , en is aanwezig in 80 landen met 50.000 medewerkers en ruim 2 miljoen klanten en patiënten. Productie en levering van zuurstof, stikstof en waterstof behoren tot de kernactiviteiten van de onderneming. Je groeit in een internationaal bedrijf met brede ontwikkelingsmogelijkheden: projectmanagement, inkoop en contracting, verdere uitbouw technische expertise op gebied van de bedrijfsprocessen, wettelijke inspecties drukapparaten en leidingen.

KORT GEZEGD: We zijn op zoek naar een energieke en assertieve kandidaat, waar autonomie en proactiviteit hoogst gewaardeerd worden.

Taken en verantwoordelijkheden

Als Turnaround Leader ligt jouw focus op het voorbereiden en superviseren van grote onderhoudsstops (TARs, Turnarounds) voor de Sites in Nederland en in Antwerpen. Je bent flexibel ingesteld en beschikbaar tijdens de intensieve uitvoeringsperiodes. Je bent verantwoordelijke voor de volgende taken:

– Managen van A to Z van de jou toegewezen TAR’s met aandacht voor VGWM, scope, werkvoorbereiding, planning en kosten.

– In functie van de jaarplanning, assisteren van jouw collega TL’s bij het toezicht op de uitvoering van hun TARs.

– Zorgdragen voor een goede communicatie tussen alle betrokken partijen aangaande je werkzaamheden, zowel intern (Site productie en maintenance, SHEQ engineers, Asset managers, Inkoop) als met de betrokken Contractors. Hiertoe organiseer je Steerings en andere meetings mbt je TAR, animeer je deze, zorg je voor het verslag en voor de opvolging van de afgesproken acties.

– Specifiek tijdens de uitvoering sta je samen met een team toezichthouders in voor de coördinatie en de opvolging van de werkzaamheden met bijzondere aandacht voor VGWM, planning en kosten.

– Documenteren van de ‘lessons learned’ van de TAR en bijdragen tot de continue verbetering van onze TAR processen en standaarden.

– Standplaats: Antwerpen en/of Bergen op Zoom

Vereisten

– Je beschikt over een technisch diploma, ten minste een voltooide TSO / MBO 4 opleiding (elektro-) mechanica.

– Minimum 10 jaar werkervaring in een onderhoudsdienst binnen de (petro)chemische industrie en/of relevante ervaring bij een Piping Contractor waarbij je zelfstandig grote revisies, projecten en/of TARs beheerd hebt.

– Veiligheidsbewust

– Georganiseerd werken en meerdere, soms conflicterende prioriteiten aankunnen.

– Team player en goede communicatieve vaardigheden. Je zal samenwerken met collega’s TLs, werkvoorbereiders, maintenance, technici en Contractoren. Je legt vlot contacten met alle betrokkenen.

– Kennis piping en statische toestellen, lassen, normen en voorschriften in verband hiermee.

– Talenkennis: Nederlands (vloeiend spreken, lezen en schrijven) en Engels (vlot spreken, lezen en schrijven) zijn vereist.

–> Er wordt een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket inclusief bedrijfswagen aangeboden. Daarnaast ook een opleidingspakket afgestemd op jouw ervaring om je doorgroeimogelijkheden te geven binnen de organisatie.

Meer info : cvr@brainbridge.be

Solliciteren