Warehouse Manager

Beschrijving

Als Warehouse Manager ligt het leeuwendeel van jouw werk in het uitleveren van artikelen, rekening houdend met alle kwaliteitseisen, aan de overige afdelingen met een strak schema in het achterhoofd.

Je ondersteunt jouw team bij het aanmaken van artikelnummers en volgt hen op in het verbeteren van het kwaliteitssysteem waar je zelf het voortouw neemt. Interne keuringen en kwaliteitscontrole van leveranciers gaan samen met opslag en bedeling van de door externen ingevoerde artikelen zorgen voor een optimale service.

De optimalisering van het herbevoorradingsproces gebeurt met een realistische kijk op kosten, technische kwaliteit en de planning.  In overleg met de gebruiker zal je de huidige voorraad op een continue basis analyseren (inzake houdbaarheid en effectieve noodzaak) en ervoor zorgen dat elk artikel in optimale omstandigheden wordt bewaard.

 

Vereisten

– Je hebt een master in de ingenieurswetenschappen (elektromechanica – automatisering) of een master Economie of Handelsingenieur, of hebt voldoende ervaring om beschouw te worden als gelijkwaardig.

– Je hebt een sterke interesse in de logistiek, en kan hoofd- van bijzaken onderscheiden door je analytisch denkvermogen.

– Je hebt ervaring met softwarepakketten voor data-analyse (Excel voor gevorderden, SAP, MS Access, VBA of soortgelijke) en kan zelfstandig je eigen agenda en dat van jouw team beheren, gestructureerd werken en rechtlijnigheid zijn dan ook eigenschappen die haast op je lijf geschreven staan!

Locatie: Gent

Meer info : cvr@brainbridge.be

Solliciteren